Ny ledig stilling: Vi søger en blæksprutte til Stauning Whisky

FRI FRAGT FRA 750,-

Warenkorb
0
kr 0.00
Warenkorb
0
kr 0.00
IHRE BESTELLUNG: 0 item

BITTE BEACHTEN: WIR LEITEN IHRE BESTELLUNG ZU UNSEREN DEUTSCHEN PARTNER, WHISKY.DE, DER DIE BESTELLUNG BEARBEITET UND VERSENDET. INDEM SIE DIE „ZUR KASSE“-SCHALTFLÄCHE KLICKEN, WERDEN SIE FÜR DIE ENDGÜTLIGE ÜBERPRÜFUNG ZU WHISKY.DE WEITERGELEITET

VERSAND UND STEUERN WERDEN AN DER ONLINE-KASSE BERECHNET

Vi søger en blæksprutte til Stauning Whisky


Ser du en glæde i at hjælpe folk? Så læs videre.


I Stauning Whisky mangler vi hjælp til mange store og små opgaver, som skal hjælpe os med at få dagligdagen til at hænge sammen. Vi mangler det, der ofte bliver kaldt en "blæksprutte". En person der sørger for at få løst de mange store og små opgaver som i dag optager for meget tid hos mange forskellige folk i Stauning og ofte medfører frustrationer da man ikke har for god tid til det. Du bliver limen der binder os sammen til en solid og fleksibel virksomhed for ansatte i Stauning Whisky.


Af opgaver kan nævnes:

- Indkøb til frokost mm.
- Praktiske køkkenopgaver. (Borddækning, afrydning o. lign).
- Forplejning til gæster (interne og eksterne)
- Booking af hotel og restaurant.
- Sørge for transport af gæster/samarbejdspartnere
- Oprydning og rengøring hvis der trænger lidt ekstra.
- Indkøb af diverse gaver.
- Praktik ved planlægning af medarbejderarrangementer o. lign.
- Hjælp i butik når nødvendigt.
- Småting mht. udenomsarealer.
- Forsendelse af pakker og breve.
- Og helt sikkert mange andre forefaldende opgaver.


Vi forestiller os en deltidsstilling på 15-20 timer om ugen. Ofte vil opgaverne ligge i tidsrummet 8-14 alt efter hvad der sker i ugens løb.


Det er vigtigt at du som person ser en glæde i at hjælpe dine kollegaer med stort og småt som gør at hverdagen bliver bedre og mere effektiv for den enkelte. Du skal som person have lyst til og få glæde ved at sige "ja" til opgaver som kollegaer har brug for hjælp til.


Du skal være selvstændig og kunne planlægge din tid så ugens opgaver bliver løst - også selvom det indebærer varierende arbejdstider. Du skal være opsøgende og hjælpe til med at finde de opgaver hvor hjælpen er mest nødvendig og gør størst gavn for kollegaer og Stauning Whisky og dermed i sidste ende giver en bedre service for vores kunder og samarbejdspartnere. Det er nødvendigt at du har kørekort og egen bil.


Vi kan tilbyde en fleksibel arbejdsplads, hvor vi alle hjælper hinanden, og hvor hverdagen varierer fra dag til dag. Løn efter aftale.


Arbejdssted: Stauningvej 38, 6900 Skjern
Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, så send din ansøgning til: lasse@stauningwhisky.dk
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Lasse Vesterby på tlf. 61 63 04 94.

Stauning Logo

Are you of legal drinking age?

Stauning uses cookies to provide necessary site functionality and improve your experience. By proceeding to our website, you are acknowledging that you are over the age of 18 and agree to our Cookie Policy, Privacy Policy and Terms of Service.

Deutsch
Deutsch